Konfigurera ditt Bokningssystem

Hur man hanterar bokningsinställningar

Bokningsinställningar

Det är viktigt att du konfigurerar ditt Bokningssystem efter det som passar dina behov. Här kan du lära dig mer om de olika konfigurationerna du kan göra.

 

Minsta ledtid: Välj minsta tid för att svara på en bokning. Låt oss säga att du har en ledig tid om en timme. Kan en klient boka den tiden eller behöver du mer tid att förbereda dig? Om du behöver mer tid bör du ställa in denna ledtid till mer än en timme.

 

Maximal ledtid: Välj ett maximalt antal dagar i förväg som en bokning kan göras. Från en till 365 dagar.

 

Intern Bokningsbekräftelse: När en klient bokar en tjänst skickas en intern bekräftelse till denna e-posten. Detta gör att du kan få information om nyligen tillagda bokningar.

 

Avbokning av Intern Bokning: När en klient avbokar ett bokat möte/tjänst skickas en intern bekräftelse på avbokningen till denna e-posten. Så du missar inte om en klient säger upp dig.

 

Klientens E-postpåminnelse: Detta är hur lång tid i förväg en e-postpåminnelse om en bokning skickas ut till klienten. Det är viktigt att skicka ut en påminnelse så att klienten inte missar mötet.

 

Bokningspolicy: Den omdirigerar till din bokningspolicysida eller använder en text som din bokningspolicy. Varje klient som gör en bokning måste godkänna denna policy. Glöm aldrig att länka eller bifoga din bokningspolicy när dina klienter gör bokningen.

 

Anpassad bokningstext: Lägg till text för att inkludera den i klientens bokningsbekräftelse. Om du vill ge ytterligare information till dina klienter kan du lägga till det här.

 

Säkerhet: Verifiera klientens e-postadress. En klient måste lägga till en kod för att kunna slutföra bokningen. Koden skickas till den e-postadress de angav i bokningen. Tog bort möjligheten till en "spökbokning”

 

Bokningswidget - Bädda in på din webbplats: Använd kod på din egen webbplats för att visa bokningsfunktionen. Detta gör att du kan integrera bokningssidan på din egen webbplats.

Notion image
Notion image
Notion image
Svarade detta på din fråga?
😞
😐
🤩