Kom igång med MERIDIQ

Hur navigerar jag i systemet

Från startsidan ser du en översikt över MERDIQ-menyn och dina klienter. Du navigerar genom MERIDIQ och dess funktioner med hjälp av den vänstra menyn.

Välkommen till MERIDIQ!

Nedanför är en introduktion och en genomgång av systemet och dess funktioner. Du kommer också att upptäcka användbara stödartiklar till varje funktion där du kan lära dig mer om hur de fungerar.

MERIDIQ kan användas på vilken smart enhet som helst som fortfarande stöds av dess leverantör.

Inloggningssidan Gå till https://app.meridiq.com och i det översta högra hörnet har du inloggningssidan, eller så går du direkt till:

Logga in med din e-postadress och lösenord.

Startsidan

Notion image

Från startsidan ser du en översikt över MERDIQ-menyn och dina klienter. Du navigerar genom MERIDIQ och dess funktioner med hjälp av den vänstra menyn.

Klienter

Klientens vy är kärnan i MERIDIQ, från denna vy har du en komplett lista över alla dina registrerade klienter. Det finns filteralternativ som du kan använda dig av, och du kan slå ihop klienter eller lägga till fler klienter manuellt. Här har du tillgång till var och en av din klients instrumentpaneler. För att lära dig mer om att skapa en journal, signera samtycke och använda andra trevliga funktioner för dina klienter gå till Klienter för att läsa allt om dem.

Notion image

Journalsystemet

Från menyn journalsystem har du alla alternativ och funktioner för ditt Journalsystem. Här konfigurerar du din Registreringsportal, Anpassade Enkäter, Samtycken, Mallar och dina Journalkonfigurationer.

Notion image

Bokningssystemet

Från menyn Bokningssystem kan du se din bokning och skapa ditt schema för dig och dina kollegor. Dela din bokningssida med klienter, lägg till dina tjänster och hantera dina bokningskonfigurationer.

Notion image

Allmänna Inställningar och Fakturering

Från den här vyn har du tillgång till ditt Team, Allmänna Inställningar (inklusive Fakturering), Uppgradera din Plan och att läsa våra supportartiklar.

Svarade detta på din fråga?
😞
😐
🤩