Hur du använder Registreringsportalen

Hur du ställer in registreringsportalen

Registreringsportalen’ låter dina klienter (patienter) fylla i sina personuppgifter. Efter att de har fyllt i sina personuppgifter kommer de att lagras i deras journal för framtida behandling.

Notion image

Obs: Du kan kopiera och klistra in länken i den önskade meddelandeplattformen. Länka det på din hemsida eller sociala medier eller inkludera det i bokningsbekräftelsen som klienten får vid bokning av en behandling.

Enkäter

Det här är den uppsättning frågor som klienterna ska svara på om deras allmänna hälsa och andra relaterade frågor. Du kan se enkäterna innan du aktiverar dem.

Anpassade enkäter kan redigeras för att lägga till annan användbar information som du vill fråga klienten. Du redigerar, skapar nya och tar bort anpassade enkäter från "Anpassad Enkät" i snabbmenyn.

 
Notion image
 

Obs: Ändringarna som görs i ikonen "Enkäter" kommer att återspeglas i "Registreringsportalen".

Obligatoriska Fält

Här väljer du vilken personlig information du vill att dina klienter ska fylla i för att slutföra registreringen.

Anpassade Obligatoriska fält kan också läggas till vid behov.

 
Notion image
 

Obs: Ikonen "Enkäter" i huvudmenyn erbjuder samma funktioner. Det låter dig välja fördesignade enkäter, skapa anpassade enkäter, redigera titeln och göra allt som anses nödvändigt. Du kan också fortsätta med att lägga till eller ta bort obligatoriska fält.

Klicka på Länken

 

Genom att klicka på URL-länken kommer din klient till registreringsportalen där företagets namn och logotyp redan visas.

 
Notion image
 
  • Välj önskat språk
  • Nya klienter kommer att tillhandahålla personlig information och profilbild
  • Klienter kommer att fortsätta med att svara på enkäter (som du har valt) och de obligatoriska fälten där klienten kommer att tillhandahålla nödvändig information om sitt allmänna välbefinnande.
 
Notion image
 
  • De kommer att behöva samtycka till behandlingen av deras personuppgifter
  • Klicka på Spara och Avsluta
 
Notion image
 

Obs! Klienter kan bara registrera sin e-post (ID) en gång. Om de försöker registrera en redan registrerad e-post kommer de att få ett felmeddelande: "Ange en unik e-post". Användare kan alltid redigera klienters profiler och uppdatera deras e-post.

 
Svarade detta på din fråga?
😞
😐
🤩